Följa

Bubbas (nåja…) jullåt

Du är en 36-årig man vars största bekymmer just nu är att hitta en Range Rover som bromsar EXAKT så mjukt som du vill inför att de trygga grindarna ska öppnas när du kör in och ut till bostaden i Isleworth.Inför jul vill du dock göra något speciellt för dina så kallade fans. Som 36-årig

Text: Svensk Golf • 2014-12-17 Uppdaterad 2019-12-11

Du är en 36-årig man vars största bekymmer just nu är att hitta en Range Rover som bromsar EXAKT så mjukt som du vill inför att de trygga grindarna ska öppnas när du kör in och ut till bostaden i Isleworth.
Inför jul vill du dock göra något speciellt för dina så kallade fans. Som 36-årig man boendes på Isleworth är då givetvis det logiska steget att spela in en rapvideo med dubiöst jultema.

Dina ja-sägande rådgivare understödjer förslaget som en lysande idé. I brist på bättre omdöme ser de framför sig något som sprider den 36-åriga Isleworth-boendes mannens varumärke ytterligare till den publik som tidigare tyckte att han verkade vara en skojig filur när det småputtriga projektet Golf Boys begav sig.

Några veckor senare pumpas detta in på youtube. Och för en sekund känns det nästan aktuellt att dyrt och heligt lova att aldrig någonsin mer ens andas någon klagan om att sammansatta killar som Heath Slocum kanske inte håller världens mest uppsluppna profil.

Men det är ju jul. Trots allt. Så istället släpper vi bara lös Bubba i videobloggen och försöker helt och fullt glädjas med honom inför helgen som väntar.   


Text: Svensk Golf • 2014-12-17
FöljaBloggar
Scroll to Top