Rhodes – Places To Visit

Artiklar

Kombinerad golf- och matresa till Grekland i höst

Ingarö GK:s tränare Daniel Olsson har tillsammans med 1999 års Årets kock, Karl Ljung, skapat en resa för den matintresserade golfaren.

Text: Jesper Johansson • 2016-08-04 Uppdaterad 2016-08-04

I november spenderas en vecka på Costa Navarino i Kalamata, Grekland. Och fokus ligger på golfande och god mat.

Daniel Olsson, tränare på Ingarö GK, kommer att hålla i flera träningar under veckan och stjärnkocken Karl Ljung kommer att laga två femrättersmiddagar.

– Jag träffade Karl Ljung, som är en inbiten golfare, och vi började prata om att göra en kombinerad resa, säger Daniel Olsson.

Och resan ser ut att bli en succé. Av 40 platser var 32 sålda redan i juli. Anledningen är simpel, menar Olsson.

– Det ligger rätt i tiden med upplevelser likt den här.

Men höstens resa är inte den enda som planeras. I vår åker firma Olsson-Ljung ut i Europa igen, men då med en annan kompis och kollega.

– Stjärnkocken Stefano Catenacci följer med i vår och även han är en inbiten golfare. Det kan bli en riktigt bra resa, det med. Sedan har vi planer för en resa även nästa höst, men då ska vi ha deltävlingar där man kan vinna platser till resan.

Till nästa hösts resa kan ytterligare en stjärnkock vara med på resan, nämligen Johan Jureskog.

– Det kan bli riktigt bra. Vi har tänkt att det ska vara deltävlingar på olika ställen runt om i Sverige, säger Daniel Olsson.

 

Till höstens resa ingår flyg till Kalamata, sju nätters boende, fem middagar med tillhörande dryck och fyra dagars greenfee.

– En av femrätters-middagarna har ett svenskt tema lagas av Karl Ljung, sedan gör han tillsammans med den grekiska kocken på anläggningen en sexrätters-middag med svensk-grekiskt tema.


Text: Jesper Johansson • 2016-08-04
Artiklar
Scroll to Top