5de487d28a544

Blogg

Fidde Jacobson klättrar i Kalifornien

PGA TOUR. Efter den onödiga treputts-bogeyn på 15:e hålet för dagen, bestämde sig puttfantomen från Kungsbacka att det får vara nog med tveksamheter i säsongspremiären. Bort med allt vad tvivel heter, in med mer beslutsamhet och tro på sig själv de kvarvarande tre hålen. Resultatet? Tre raka birdies och fem under för dagen totalt. När

Text: Daniel Eriksson • 2015-10-18 Uppdaterad 2019-12-11

PGA TOUR. Efter den onödiga treputts-bogeyn på 15:e hålet för dagen, bestämde sig puttfantomen från Kungsbacka att det får vara nog med tveksamheter i säsongspremiären. Bort med allt vad tvivel heter, in med mer beslutsamhet och tro på sig själv de kvarvarande tre hålen. Resultatet? Tre raka birdies och fem under för dagen totalt. När tre rundor summerade räcker hans -7 till en delad 26:e plats inför söndagens finalrond. 

Av svenskarna är Fidde närmast jagad av gårdagens bäste blågule spelare – Henrik Norlander. Med sina 13 greenträffar kom han tillbaka till klubbhuset på två slag under par och ligger delad 44:a totalt på -5. Ett slag sämre är Jonas Blixt som hade ett utmärkt utgångsläge inför lördagens “Moving day”. Men två bogeys på de inledande två par-femmorna förintade alla förhoppningar om en framskjuten placering. Carl Pettersson återfinns ytterligare ett slag bakom på en delad 60:e plats, med sina tre under par totalt.

Ledaren i halvtid – Brendan Steele – behåller greppet om tävlingen och får gå i ledarboll även under finalvarvet, då han med sina -14 ligger ett ynka slag före ett koppel amerikaner. 

I golfens finrum för att stanna


Text: Daniel Eriksson • 2015-10-18
BloggTournytt
Scroll to Top