Carina Berg träffade Jesper Parnevik i Florida. Foto: TV4

Följa

Berg flyttar in hos Parnevik

Ikväll startar en ny omgång av tv-serien "Berg flyttar in". I det första avsnittet besöker Carina Berg Jesper Parnevik i Florida. Hon får gå på stor husesyn, testa golf för första gången och åka ut en sväng med båten.

Text: Sylvia Luther • 2011-10-14 Uppdaterad 2011-10-14

Jesper Parnevik bor i ett jättehus i Jupiter, Florida, och det är gott om svängrum för Carina Berg i serien “Berg flyttar in”. I programmet besöker hon idrottsprofiler, artister och skådisar och tar del av deras vardagsliv. Hon får bo hemma hos kändisarna, och genom avspända intervjuer i deras egen miljö får vi veta lite mer än vanligt om deras liv.

Vid besöket hos Jesper väntade förstås en tripp till golfbanan men det var första gången som Carina överhuvudtaget var på en bana.

– Vi spelade golf en hel dag. Jag var fullständigt värdelös första timmen, men eftersom Jesper var en grym lärare så träffade jag i alla fall bollen så småningom. Jesper sa till och med, kanske för att vara snäll, att jag hade lite talang, säger Carina Berg.

I programmet pratar de om hans golfkarriär, ekonomin och att vara son till underhållaren Bosse Parnevik.

Vad blev du mest förvånad över?
– Hur stort allt var. Huset, poolen, båtarna, bilen. Jag blev också förvånad över hur extremt generösa de var. Man känner sig hemma direkt hos Parneviks och det tog inte många minuter innan alla i tv-teamet, helt obesvärat, gick i kylskåpet och vinkällaren…

Normalt sett i programserien får Berg bo tillsammans med intervjuobjektet men den här gången fick hon sova i eget gästhus på tomten.

– Ett helt eget superstort hus med kök, fyra sovrum och lika många badrum. Så lyxigt har jag nog aldrig bott, säger hon.

Hur många dagar var du där?
– Sex dagar. Egentligen skulle vi åkt tidigare, men det var så kul så vi stannade lite längre och bara hängde. De är en sån fin familj och det känns som om jag känt både Mia och Jesper i hela mitt liv.

Programmet sänds i TV4 ikväll (2 november) kl. 21.00. Det är fjärde året som serien sänds.

Fotnot: Flera som får besök i höst är Linda Bengtzing, Janne “Loffe” Carlsson, Dr Alban, Christina Schollin, Lotta Engberg och Camilla Henemark. Ett namn tillkommer.


Text: Sylvia Luther • 2011-10-14
FöljaNyheter
Scroll to Top