5de4d0c6a85a6

Följa

Årets Golfare i Hall of Fame

Bloggen hade vägarna förbi St Augustine i Florida här i höst och forcerade resesällskapet till ett stopp på golfens Hall of Fame. Eftersom jag inte vågade tänja på tidsramarna alltför mycket blev det en hyfsat snabb promenad genom en byggnad fyllda med så mycket golfgalenskap att man lätt hade kunnat använda merparten av en dag

Text: Svensk Golf • 2013-12-20 Uppdaterad 2019-12-11

Bloggen hade vägarna förbi St Augustine i Florida här i höst och forcerade resesällskapet till ett stopp på golfens Hall of Fame.

Eftersom jag inte vågade tänja på tidsramarna alltför mycket blev det en hyfsat snabb promenad genom en byggnad fyllda med så mycket golfgalenskap att man lätt hade kunnat använda merparten av en dag för att traska runt där. Nu blev det i stället att välja bland godbitarna och bland de saker som prioriterades var Annika Sörenstams prylar (hon är det enda svenska bidraget så här långt). I hennes monter med minnesvärda priser och utmärkelser från karriären fanns roligt nog två av hennes nio Årets Golfare-troféer, vilket kan vara värt att poängtera i dessa tider. Den ena står placerad precis intill den biografi som gamle kollegan Claes Lind, som gick bort alldeles för tidigt, skrev och det framkallade allt en liten tår i ögonvrån.

Var Hall of Fame nåt att se? Mja, tja för den verkligt inbitne skulle jag säga att det är ett rätt bra partaj som förtjänar fyra Dunlop 65 i papper av fem möjliga. Men jag tror att man ska vara rätt intresserad för att uppskatta det mer än en rond på nån av de vassa banorna i trakten. Inträdet är i alla fall inte mycket att bråka om. Kostar ungefär 150 spänn och då ingår en rond på den lilla puttningsbanan intill.

Kolla in här.


Text: Svensk Golf • 2013-12-20
FöljaBloggar
Scroll to Top