I samband med välgörenhetstävlingen i Ystad går det bland annat att buda på en Bubba Watson-signerad huvudbonad. Foto: Kix Charity

Följa

Buda på Bubba

Välgörenhetstävlingen på Ystad GK drar in pengar till Cancerfonden. Du kan bland annat buda på en Bubba Watson-signerad huvudbonad.

Text: Tommie Gustavsson • 2015-06-17 Uppdaterad 2015-06-17

Förra året fick Christian Sternings syster Kicki bröstcancer. Nu arrangerar han en välgörenhetstävling till förmån för Cancerfonden.

– Min önskan är att Kicki ska få lämna över pengarna vi samlat in till Cancerfonden i samband med banketten på kvällen, säger Christian.

Tävlingen, som går under namnet Kix Charity, spelas fredagen den 26 juni på Ystad GK.

– Ett 90-tal spelare kommer till start och många kända namn, som Lasse Åberg, Janne Schaffer och Peppe Eng, säger Christian, som själv varit proffs i Longdriving.

Efter tävlingen blir det bankett och en auktion som man hoppas ska ge mycket pengar.

– Vi har bland annat en driver signerad av Alice Cooper, en bag med Peter Hansons namn och en tröja som Henrik Stenson signerat. Ja, det finns massor av prylar som säkert kommer att få många golfare att öppna börsen.

Den som vill vara med i budgivningen hittar mer information här.

I dag är Christians syster Kicki på bättringsvägen:

– Hon är igenom alla behandlingar och operationer. Men hennes cancer var av den värsta sorten, så det är bara att hoppas. Hur som helst är det kul att göra det här arrangemanget för hennes skull.


Text: Tommie Gustavsson • 2015-06-17
FöljaNyheter
Scroll to Top