Hero Indian Open – Day Four

Tournytt

Chawrasia vann i överlägsen stil

Bara sju spelare slutade under par i årets upplaga av Hero Indian Open. En av dem var SSP Chawrasia, som vann överlägset.

Text: Jesper Johansson • 2017-03-12 Uppdaterad 2017-03-12

SSP Chawrasia var i delad ledning inför den sista dagens spel på svårspelade DLF GCC i New Delhi, Indien. Men efter att ha spelat klart de åtta hålen han hade kvar av det tredje varvet ledde han med två slag. Efter ytterligare 18 hål stod det klart att hemmaspelaren vann med sju slags marginal ned till tvåan, Gavin Green.
– Jag kände mig osäker på segern hela vägen in. Men efter att utslaget på hål 18 träffade fairway kände jag mig lite mer avslappnad, sa en glad Charasia efter tävlingen. 

I tävlingen Hero Indian Open har Chawrasia tidigare slutat tvåa vid fyra tillfällen, och förra året vann han tävlingen. I och med att han försvarade segern är han den första indiern att försvara en seger på European Tour.
– Jag är verkligen jätteglad för att lyckas vinna den här tävlingen två år i rad. Vi spelar på en väldigt tuff bana och jag har försökt att slå raka slag hela tiden. Jag var väldigt jämn den här veckan.

 

 


Jens Fahrbring blev bäste svensk. Efter 72 hål slutade han två över par och på en delad 13:e plats. Bara sju spelare slutade under par den här veckan.

Här är toppen av ledartavlan:

Chawrasia vann i överlägsen stil
Klicka på bilden för att se hela ledartavlan.

Text: Jesper Johansson • 2017-03-12
TournyttEuropean TourJens FahrbringSSP ChawrasiaTournytt
Scroll to Top