EURASIA Cup – Day Three

Tournytt

Stensons pepp till Norén

"Alex är bra på att avsluta när han är i läge"

Text: Martin Strömberg • 2018-01-28 Uppdaterad 2019-12-12

Efter ännu en fin avslutningsrond blev Henrik Stenson delad sexa i Dubai Desert Classic.

Direkt efter tävlingen tog han flyget till Kuala Lumpur men Stenson hann med att skicka en pepphälsning till sin kompis som senare ikväll slåss om segern på PGA-touren i Kalifornien.

– Vi ska följa Alex med spänning på PGA-touren, han är bra på att avsluta när han är i läge, berättar Stenson för svenskgolf.se/wp.

Stenson hade ronderna 70-64-70-68 i Dubai och nu har han åtta raka ronder under par i Abu Dhabi och Dubai och placeringarna åttonde och delad sexa.

Ändå är svensken lite självkritisk när han kommenterar sitt eget spel, samtidigt som han är relativt nöjd med resultaten.

– Det är väl på 50 procent just nu, och då står väl puttningen för 48 procent, säger han och fortsätter.

– Min streak på nästan fyra och ett halvt år innanför topp-tio på världsrankingen är över men var ju kul så länge det varade. Är nöjd med de här uppstartsveckorna, en del bra jobb är gjort och det är intensiva veckor med mycket uppdrag, summerar han de två första tävlingsveckorna på Europatouren 2018.

Alexander Norén går ut i ledarboll i Farmers Insurance på Torrey Pines vid 19.30 svensk tid och om vi kan lita på Henrik Stensons tips så har vi en ny svensk segrare på PGA-touren runt midnatt.

 

 

 


Text: Martin Strömberg • 2018-01-28
TournyttAlexander NorenEuropean TourHenrik StensonTournytt
Scroll to Top