Kenya Open – Day Three

Tournytt

Rookies slåss om segern i Kenya

Arnaus och Migliozzi sparrade varandra till täten

Text: Martin Strömberg • 2019-03-16 Uppdaterad 2019-12-12

Spanjoren Adri Arnaus och italienaren Guido Migliozzi spelade tillsammans i näst sista bollen under tredje ronden av Magical Kenya Open.

Och som de spelade.

Båda satte sina lägsta scorer hittills på Europatouren, Migliozzi 64 och Arnaus 65, och duon kommer att få spela tillsammans igen under sista ronden på Karen CC.

– Jag spelade stabilt och har väldigt bra självförtroende just nu. Jag har lagt mycket träningstid på greenerna de senaste dagarna och det har verkligen betalat sig, sa Migliozzi, efter ronden.

Den 22-åriga italienaren har länge varit lovande men har fram till den här veckan bara klarat sju av 37 kvalgränser på ET och CT. Han kvalade sig in till ET via kvalskolan i höstas.

24-åriga Arnaus har däremot klarat kvalgränser och slutade delad 14:e förra veckan. Han vann dessutom CT-finalen i Ras Al Khaimah förra året.

Nu har han chansen igen.

– Jag har varit i det här läget tidigare och hoppas kunna dra nytta av det i morgon. Jag har trivts väldigt bra den här veckan och kan bara spela mitt bästa spel och hoppas att det räcker, sa Arnaus.

Duon är ett slag före sydafriakanen Louis De Jager.

För svensk del är Anton Karlsson fortfarande bäst. Uppsala-spelaren är delad 13:e inför sista ronden men det krävs något speciellt om han ska kunna blanda sig i segerstriden. Karlsson är åtta slag efter tätduon efter 68 slag tredje ronden.

Rookies slåss om segern i Kenya

Text: Martin Strömberg • 2019-03-16
Tournytt
Scroll to Top