PGA Championship – Preview Day 3

Utrustning

Callaway värvar från konkurrenten

Callaway Golf förstärker sin position som ett av de ledande utrustningsföretagen på puttersidan.

Text: Jesper Johansson • 2016-08-30 Uppdaterad 2016-08-30

Callaway har värvat den lyxiga puttertillverkaren Toulon Design, ett företag som producerar premium-putters. En av företagets grundare, Sean Toulon, har varit i golfindustrin i över 30 år, senast som executive vice president på TaylorMade. Nu kommer Toulon arbeta som senior vice president på Callaway Golf och general manager på Odyssey.

– Sean är en av de mest erfarna och kunniga ledarna i golfutrustningsindustrin och vi är exalterade att ha honom ombord för att hjälpa oss att fortsätta leda i putterkategorin, säger Chip Brewer, en av Callaway Golfs toppdirektörer enligt Golf.com och fortsätter: 

– I och med den här värvningen förstärker vi vår position som det bästa företaget inom utrustning och adderar värdefull erfarenhet till vårt team.

Odyssey har varit ett av de populäraste putterföretagen inom golfen sedan Callaway köpte märket 1997 och lär växa ännu mer i och med köpet av Toulon. Sean Toulon, som arbetat på TaylorMade i sexton år, har bland annat tagit fram klassiska putterdesigns som TaylorMade Rossa och TaylorMade Spider. 

Callaway släpper ny utrusning


Text: Jesper Johansson • 2016-08-30
UtrustningCallawayPuttersUtrustning
Scroll to Top