5de3e7724b00c

Utrustning

Drivertest: Wilson Cortex

Läs mer om: Svensk Golf säger Vinnardrivern i Wilsons andra säsong av teveserien Driver VS. Driver. Det vinnande receptet? En mängd justeringsmöjligheter med tre flyttbara vikter, en tilltalande form och framförallt en stabil och stark invändig konstruktion som möjliggjort att nästan hälften (44 procent) av huvudets chassi är tillverkat av kolfiber. Här kan du läsa

Text: Svensk Golf • 2019-03-13 Uppdaterad 2019-12-12
Drivertest: Wilson Cortex
Svensk Golf säger

Vinnardrivern i Wilsons andra säsong av teveserien Driver VS. Driver. Det vinnande receptet? En mängd justeringsmöjligheter med tre flyttbara vikter, en tilltalande form och framförallt en stabil och stark invändig konstruktion som möjliggjort att nästan hälften (44 procent) av huvudets chassi är tillverkat av kolfiber.

Här kan du läsa om alla drivers i vårt test!

Panelsnacket

HCP 0–5 “Jag är imponerad. Den är snyggare än D7:an på kronan. Den låter högt men är ändå skönare i träffen än de flesta andra drivers i testet.”

HCP 15–18 “Jag slår väldigt högt med den och den känns förlåtande. Missarna blir inte så stora. Jag slår långt med den också. Men den låter väldigt högt och inte så behagligt!”

För vem?

Upplevs av många lätt att få höjd med, något siffrorna bekräftar. I det avseendet ser den förmodligen “svårare” ut än vad den är. Bollhastighetssiffrorna ligger överlag strax under genomsnittet. Mest frågetecken hörs dock över ljudet i träffen.

Så gick årets drivertest till!

Drivertest: Wilson Cortex


Text: Svensk Golf • 2019-03-13
UtrustningDriversUtrustningWilson
Scroll to Top